loader image

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE WEB SITE

Folosind site-ul www.schusterhotel.ro (denumit in continuare si schusterhotel.ro), sunteti implicit de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor de Utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare, nu folositi site-ul. Www.schusterhotel.ro isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile de Utilizare oricand considera necesar, fara notificare prealabila. Versiunea in vigoare a Termenilor si Conditiilor de Utilizare este in permanenta disponibila pe site. Verficati aceasta pagina periodic, pentru a lua cunostinta de eventualele schimbari. Continuarea folosirii site-ului dupa schimbarea Termenilor si Conditiilor de Utilizare implica acceptarea modificarilor efectuate si a noilor Termeni si Conditii de Utilizare.

Informatii generale

Prin site intelegem colectia de informatii obtinuta prin accesarea adresei de web www.schusterhotel.ro. Acest site este proprietatea societăţii TOP LOFT HOTELS SRL (numita in continuare TOP LOFT HOTELS SRL) care il intretine si il administreaza:
TOP LOFT HOTELS SRL

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON sau EURO si includ TVA specific

Colectarea de informatii personale

Www.schusterhotel.ro aplica cele mai inalte standarde in tratamentul confidential al clientilor. Toate informatiile (inclusiv, dar nu exclusiv, cele legate de contul clientului, tranzactii, corespondenta) sunt utilizate cu maxima discretie. Singurele informatii personale colectate de Www.schusterhotel.ro sunt acelea furnizate voluntar de catre utilizator, la efectuarea tranzactiilor sau in alte operatiuni. Simpla navigare a site-ului nu implica colectarea de informatii personale. Anumite functionalitati sau servicii din site necesita furnizarea anumitor informatii personale; acestea vor fi folosite numai in scopul pentru care au fost furnizate si/sau pentru comunicarile dintre site si clientii sai, atunci cand acestea sunt necesare (de exemplu: confirmarea unei comenzi, anuntarea programului de sarbatori, reduceri de pret, promotii).

Www.schusterhotel.ro nu va divulga informatiile personale ale utilizatorilor colectate pe site nici unei terte persoane neautorizate. Aceste informatii pot fi insa divulgate autoritatilor indrituite sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora. Www.schusterhotel.ro poate furniza unor persoane competente informatii colective si statistici in legatura cu numarul, profilul sau alte caracteristici ale utilizatorilor sai, in scopul analizarii statistice a acestora. Aceste informatii nu vor include date de identificare personala.

Cautari

Toate functiile de cautare oferite de Www.schusterhotel.ro sunt puse la dispozitia utilizatorilor in scopul sporirii functionalitatii site-ului. Www.schusterhotel.ro nu colecteaza informatii personale in urma operatiunilor de cautare, dar poate pastra si analiza istoricul cautarilor efectuate, in scopul de a identifica interesele clientilor si de a imbunatati serviciile oferite acestora.

Hyperlink-uri si alte site-uri

Www.schusterhotel.ro poate include in site link-uri catre alte site-uri, aflate sau nu in proprietatea TOP LOFT HOTELS şi aceasta nu poate fi, in nici o circumstanta, responsabila pentru continutul acestor site-uri.

Greseli de tiparire

Www.schusterhotel.ro si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de dactilografiere datorate erorii umane sau dispozitivelor de afisare in ceea ce priveste preturile, caracteristicile sau imaginile produselor. In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, Www.schusterhotel.ro isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva si de a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea aparuta.

Utilizarea site-ului de catre persoane sub 18 ani

Www.schusterhotel.ro nu este destinat persoanelor sub 18 ani. Acestea, desi nu pot fi impiedicate, nu detin totusi dreptul de a trimite sau posta informatii in Www.schusterhotel.ro, de orice natura ar fi acestea. Orice astfel de operatie va fi executata prin intermediul reprezentantului legal al minorului. Operatiunile de achizitii produse  de catre minori vor fi anulate de indata.

Inregistrarea ca utilizator client, parola si comportamentul pe site

Prin inregistrarea pe site  veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca utilizator al site-ului Www.schusterhotel.ro, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc. continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.

Promotii si concursuri

Noi ne stabilim singuri regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu sau alte mijloace de comunicare publica sau privata. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Pretul produselor

Preturile sunt afisate pe site in lei si anume: LEI (RON) cu TVA. (sau/şi EURO prin transformare la propriul nostru curs de schimb calculate după formula BNR + x% unde x este un procent variabil notificat periodic)

Rezerva proprietatii

Produsele comandate raman proprietatea TOP LOFT HOTELS SRL pana in momentul achitarii integrale a sumelor de plata.

Plata sriiilor comandate se poate face:

1. Numerar la receptie (clienti persoane fizice);
Plata numerar se face la receptie

2. Virament bancar in contul nostru (clienti persoane juridice sau clienti persoane fizice);
Datele necesare pentru plata prin virament bancar sunt urmatoarele:
Nume firma: TOP LOFT HOTELS SRL
IBAN LEI/EURO:    …
Banca: ….
Cod unic inregistrare: …..

3. On-line prin card bancar (Visa, Visa Electronic, MasterCard si Maestro);

Puteti efectua plata on-line cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA, VISA ELECTRONIC, MAESTRO si MASTERCARD.

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb afisat pe www.schusterhotel.ro

Date personale

Pe site-ul www.schusterhotel.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. TOP LOFT HOTELS SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Www.schusterhotel.ro si furnizorii sai, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc.

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Securitatea informatiilor

TOP LOFT HOTELS SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. TOP LOFT HOTELS SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.schusterhotel.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, TOP LOFT HOTELS SRL nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul. Garantam securitatea si confidentialitatea, dar nu garantam securitatea sau stabilitatea software.

Declinarea garantiilor si limitari ale responsabilitatilor

TOP LOFT HOTELS SRL nu ofera nici o garantie utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor sale, corectitudinea informatiilor publicate sau securitatea serviciilor sale.

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este proprietate a firmei TOP LOFT HOTELS SRL si a partenerilor sai si a fost alcatuit în colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)

Comentarii, Comunicari si Alte Date/Informatii

Persoanele care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa trimita e-mailuri, sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura în nici un fel viata privata a altor persoane, nu încalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, email-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate în conformitate cu legile în vigoare. Www.schusterhotel.ro are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site.

Cum stiti daca informatiile de pe credit cardul dvs. sunt in siguranta

Pentru a fi siguri ca ati accesat serverul nostru de securitate, inainte de a introduce informatii financiare cu caracter privat, verificati in coltul din stanga jos al browserului dvs. In cazul in care vedeti o cheie nedesfacuta sau o incuietoare inchisa (depinde de browserul pe care il aveti dvs), atunci sistemul SSL este activ. Ca sa repetati verificarea sistemului de siguranta, uitati-va la URL-ul sau linia de locatie a browserului dvs. In cazul in care ati accesat un server de securitate, primele caractere din adresa ar trebui sa se modifice de la “http” la”https”.

Anumite versiuni de browsere si anumite firewall-uri nu permit comunicarea prin intermediul serverelor de securitate pe care le folosim noi pentru a procesa comenzi la magazin. In cazul in care nu puteti accesa serverul de securitate, indiferent din ce motiv, va rugam sa ne transmiteti comanda dvs prin e-mail la secretariat@schusterhotel.ro

Dispozitii speciale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul acepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceasi cu un contract valabil încheiat.

Despre Www.schusterhotel.ro

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare! Pot exista anumite diferente intre imagine si camera rezervată! Recomandam citirea cu atentie a acestor termeni si conditii. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare, de aceea va recomandam sa verificati actualizarea acestora. Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare. Produsele sunt realizate partial automat si partial manual si pot exista anumite diferente intre imagini si produsele comandata si receptionate.

Definitii:

Orice persoana fizica sau juridica, care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul acestui site – denumit in continuare Client.

Securitatea Datelor Personale:

Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Datele furnizate de dvs. vor fi folosite numai in scopuri asociate comercializarii produselor si a serviciilor oferite de noi, in scopul facilitarii comunicarii intre noi; a procesarii comenzilor; pentru anunturi legate de noi produse si/sau servicii; informatii legate de programul de sarbatori; reduceri de pret; promotii. Prin folosirea site-ului nostru acceptati aceasta politica de confidentialitate.

Datele se stocheza in baze de date pe un server securizat. Parolele clientilor inregistrati sunt criptate utilizand algoritmi de criptare. Totodata, toata activitatea la nivelul website-ului este automat monitorizata si stocata pentru evidenta ulterioara.

Suntem impotriva SPAM-ului de orice fel, il intelegem si luptam impotriva lui, de aceea nu vom folosi informatiile dvs decat in stricta legatura cu acest site.

Ne puteti contacta si ne puteti cere modificarea datelor dvs. precum si stergerea definitiva din baza noastra de date.
Pentru mai multe informatii legate de politica de confidentialitate va rugam sa ne contactati.

Declinarea responsabilitatii:

Continutul site-ului www.schusterhotel.ro a fost realizat cu mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile. De aceea, TOP LOFT HOTELS SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste pretul, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Furnizorul isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, designului, fara vreo notificare prealabila de catre producatori.

Frauda: ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.schusterhotel.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA FACE OBIECTUL UNEI PLANGERI PENALE LA ORGANELE DE POLITIE, IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Litigii: Orice litigiu aparut intre Clienti si Furnizor va fi rezolvat prin arbitraj institutionalizat realizat de către Curtea de Arbitraj de pe langa Camera de Comert si Industrie Brasov, conform regulilor si procedurilor acestei curti, solutionat de catre un singur arbitru numit de catre Presedintele Curtii.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate raspunderea.

Legislatia romana in cazul comertului electronic:
– Legea comertului electronic – 365/2002
– Regulament nr. 4/2002 al BNR privind tranzactiile efectuate prin intermediul instrumentelor de plata electronica si relatiile dintre participantii la aceste tranzactii
– Ordinul 16/2003 al MCTI privind procedura de avizare a instrumentelor de plata cu acces la distanta, de tipul aplicatiilor Internet-banking sau home-banking – Legea semnaturii electronice – 429/2001
– Norme tehnice si metodologice din 13 decembrie 2001 pentru aplicarea Legii nr. 455/2001 privind semnatura electronica
– Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta
– Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta
– Hotarârea Guvernului nr. 1308 din 11/20/2002 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii 365/2002 privind comertul electronic
– Legea privind clauzele abuzive încheiate între comercianti si consumatori, nr. 193/2000;
– Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe
– Dispozitii privind Prevenirea si combaterea criminalitatii informatice (Titlul III din Legea 161 din 19/04/2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei în exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice si în mediul de afaceri, prevenirea si sanctionarea coruptiei – Publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 279 din 21/04/2003 )
– Legea privind prevenirea si combaterea pornografiei – 196/2003 publicata în Monitorul Oficial Nr. 342 / 20 mai 2003